Jump to content
Melly

I've exhausted every avenue! Colors won't cooperate.

Sign in to follow this  

Recommended Posts

ok, done, done, and done.  Dumped the old datacolor folder, recalibrated and print is looking very similar to the image, print is slightly warmer and darker still. I need to get new prints done of more recent sessions.  Prints match contrast and vibrancy of the firefox window; the color isn't as intense in PS as in the print. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, just makes it more green. (forgive me for not replying immediately, life is busy today, I am getting back to you as soon as I possibly can. Mother came to town to visit, you must know how that can be) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Melly said:

Ding, ding, ding! Winner, winner, Chicken dinner!!

I set screen 2 to be my main display and the colors in ACR match PS!

So, what was the upshot of this?  Have you tried changing it back and forward any more times?  Was it just a fluke, or your imagination, or definitely a thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minutes ago, Damien Symonds said:

So, what was the upshot of this?  Have you tried changing it back and forward any more times?  Was it just a fluke, or your imagination, or definitely a thing?

definitely wasn't imagination, it happened when we hooked it up to the tv, too (to see if it was maybe the monitor or monitor connection).  I just did it again back and forth ten or so times, the first time, it went to the same as I would see it in ACR. I was able to grab a screen shot of it (there was still a blacked out square from it loading or something?) but it went back when I clicked on the screen again after I saved the screenshot. 

fluke.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Melly said:

I just did it again back and forth ten or so times, the first time, it went to the same as I would see it in ACR.

Only the first time? The other nine times ... ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The nine other times, nothing happened, it stayed the same. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, only in photoshop and only on that monitor. I'm completely perplexed. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, it looks familiar to me, that I believe they went into those settings 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm so sorry, Damien, it's been a week from hell. 

Graphics processor is off, definitely. Still the issue remains. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok.

I agree with Datacolor, it must be a graphics card problem.  But not the lookup tables thing, that wouldn't make sense.

There's just something about your graphics card that's overriding the profile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damien, thank you for taking the time to help me with this, I apologize again, it's been a tough few weeks here, and I haven't been able to respond like I should.  I appreciate the time you have taken to help me sort this out! I will look into graphics cards and see what's out there.  Brand new laptop, though, so that sucks lol 

 

Thanks again! Much appreciated! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe it's Nvidia 940MX (or at least that's what it says on my sticker on the laptop lol)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a Nvidia one too, but its Control Panel is really feeble.  I don't know if there's somewhere I'm not looking.  I hope you have more luck than I did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...