Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

I have an annoying problem with the color profile for the monitor of my Dell Precision 5720 computer.

Whenever I shut down and restart the computer, the color profile defaults to one called LGD024D_adobe6500.icm.  If I open Bridge with this color profile selected and select an image folder, all the displayed images are totally blank.

If I switch from this default color profile to one I created when I calibrated the monitor, everything is OK, and I can see all the images. However, the problem returns when I restart my computer after a restart. I tried making my profile as the default, but this gets reset back to the LGD024D profile after shutdown and restart.

I even tried removing the LGD024D profile altogether (using the Windows Color Management option), but it keeps reappearing as the default setting after shutdown and restart.

Any idea on what's going on and how I could fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How weird!  Have you also deleted that profile from the bowels of your system?  Should be here: C:\Windows\System32\spool\drivers\color

Share this post


Link to post
Share on other sites

That seems to have fixed the problem. Now my selected color profile remains as the default.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...