Jump to content
Jess0509

Bridge to PS not matching

Sign in to follow this  

Recommended Posts

I'm not sure I know how to do that. I have the general preferences thing pulled up

Share this post


Link to post
Share on other sites

alrighty! Got it! Now I'll pull up the pictures and see what happens!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know what to do or how to even edit like this. I can't trust what adjustments I'm making. New monitor will be here tomorrow, fingers crossed that helps something. I'm excited about that anyway, I've just realized that this one is about 7 years old.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seriously!! Thank you so much!! I've been nauseated for 2 days over this! Now.. I should probably recalibrate again right?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Jess0509 said:

54943576.jpg

:D:D:D

3 minutes ago, Jess0509 said:

Seriously!! Thank you so much!! I've been nauseated for 2 days over this! Now.. I should probably recalibrate again right?

No, I don't see any need for that.  It should be fine.

Hey, if I were to write a quick article about this issue, would you mind if I used a couple of your screenshots?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of course you can, go right ahead! :D

 

I'll be posting in the Raw Class shortly as well. I need a refresher, I think.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...