Jump to content

Recommended Posts

different photo but same place

lol my play is totally different 

image.thumb.png.edc080f31e03a9e223303fd59ecbc4e7.png

merewetheredit.jpg

not jumping ahead of myself...just mucking around 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok so once you straighten it you keep it as a smart object?

if you change it back does it undo the straightening or can you not undo turning the background into a smart object...if im making sense

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Gingersnaps said:

ok so once you straighten it you keep it as a smart object?

Yes.  For ultimate workflow safety, yes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok. so my new blank layer won't clone after selecting the source point

iz that because I didn't rasterise the smart object layer, or something like that (it popped up on the screen..)

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're ON the smart object layer!  I can see that you've made a blank layer for cloning, but you're not on it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Gingersnaps said:

also, why are my masks yellow?

I have absolutely no idea.  I've never seen that before.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, you gave me exactly the right screenshot.

Also, your Clone Tool is set to "Current Layer" in the Options Bar.  That's bad.  It must always be set to "Current & Below".

Share this post


Link to post
Share on other sites

a google search said it could be something to do with the proof setup?

I haven't adjusted anything 

801075221_ScreenShot2020-09-24at6_19_21pm.thumb.png.8f4ad72cbc15a0efc0e609e65cc8cc66.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

should it be?

 

can I post this screenshot on your facebook page ti see if anyone else has had this issue?

or ask Brian?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Gingersnaps said:

should it be?

No.

1 minute ago, Gingersnaps said:

can I post this screenshot on your facebook page ti see if anyone else has had this issue?

Yes, please do!  I'm so curious.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...