Jump to content
Sign in to follow this  

Recommended Posts

 Hello!
I use Bridge to cull and I am working towards using it for editing as well, but it used to let me cull previews and now it seems it is trying to load the whole file and slowing down? Do you know if this is a setting I hit?
Thanks in advance! 
Joanna

Share this post


Link to post
Share on other sites

So that I may understand the problem better, could you show me a screenshot of the screen while it's slowly loading?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is hard to catch bc it pops up quickly but as I go from one photo to next during the short lag it will say "loading high quality preview...".

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a PC desktop running Windows 10 Pro and Lightroom 10.4. It is under 2 years old, and has 32GB of RAM. Its hard drive has 815GB free out of 1tbGB. The last time I shut down was more than 2 days ago. I have never run a cleanup program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You should run Glary right away, and every month hereafter, and of course you must shut down every day.

But apart from that, the specs seem fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...